Вже не зима, вже сонце світить
Надворі тільки Ти
Ти в нас одна із найдорощих
Весно прошу Тебе,живи
Я хочу бачити і чути
В Твоїй красі,в веснянім вирі
Як розквітають ніжні квіти
Чи є любов в твоєму диві
Ти будь зі мною, весно ясна
постій,поговори,не йди
Моя Ти квіточко прекрасна
Сядь біля мене посиди
Побудем разом наодинці
І поговорим ніпрощо
Як Ти принесла нам гостинці
Весняне затишне тепло
Щоранку,ввечері і вдень
Як сонце сходить і сідає
Прошу тебе весно не стань
Твоя любов нас,зігріває
Вона величить нам тепло
Якого ми що миті хочем
Коли проходимо у нім
Воно нам серденько лоскоче
І сеце б`ється ожива
І запах квітів вже п`янить
Мене як воздух віє вітер
У місячну легку блакить
Несе мене на вітрі крил
Між зорі сині,говданові
Весно повір мені, повір
Я не зламаю твоїх крил
Ти задихаєшся від болю
І серце б`
ється навздогін
Прийшла пора нам розпрощатись із Тобою
Весно повір мені, повір