Перехрестя моляться
Янголи перебігають дорогу не озираючись на кольори світлофорів
В світлі світила все давно й безнайдійно наплутали
Заховавши істину під шар бетону
Випадкові пройдисвіти перетворюються на не випадкових
Королів і вельмож які засідають в ложах для віп-гостей
Переглядаючи черговий чемпіонат світу з квідичу
Переповнені плацкартні вагони
Розжовують все нові й нові полотна залізничних змій
А ти не смій зупинятися
Продовжуй жувати пластиковий бутер
Запиваючи його молоком писаним з вчорашніх газет
Нехай повітряна кулька неба
Судомно здригається виштовхуючи останні ознаки життя
Нехай Пікассо почне писати вірші про дурепу Лауру
А Рембо вилікується від наркозалежності
Не хай
Свого часу на підручники з виживання і сімейної психології
Не сади дерев і залий врешті кактус з підвіконня до інстаграму
Проблеми янголів завжди до біса заплутані
Й сповнені секвойного перфекціонізму
Увімкнувши по_чуття
Не забудь забігти до ескулапа озброєного холодною
Волею
Адже тільки він зможе знищити свідчення
Дотику Неба
Шановний шоколад, прошу не ображатись на мій відвертий відгук! На перший погляд - набір слів, які мало між собою пов'язані... але прочитавши 4!!! раз! я відкрив для себе ту повсякденну рутинну яка мене теж гнітить, той біль, який болить мене у навколишніх речах... чесно... просто неперевершено глибоко!!!
шоколад відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
все просте, ховається в складному і, іноді, щоб добратися до суті треба перечитати навіть більше ніж 4 рази
дуже дякую, за такий щирий, і змістовний коментар