Жити як це..?
Вірити...! Любити...! Надіятись...! Зціляти...!
Годувати! Гріти! Чути! Бачити!
Лікувати!Вчити! Дбати!
До - помагати! Втішати!
Хвилюватись!Сонечку радіти!
Зорі рахувати!Дощиком рясним себе омивати!
Снігом - закидати!
Жити - жити - це прощати!
Людям душу віддавати, ділитись скарбами її!
Закрити кволе своє " Я "мені, для мене!
Життя ось так прожити його треба....
Жити - жити - це прощати!
Немає більше слів..., щоб щось сказати!