Ви інтригуєте своєю грою,
А в мене навіть і образ нема.
Для вас здобуток не стоїть ціною,
От тільки іншим серце розбива...
Вам дуже хочеться перемагати —
Бажання ті читаю вже давно...
І це природно: мріяти й літати,
Зірки розкласти, наче доміно...
До мого серця важко ключ дістати.
Хіба у тім лише моя вина?
Також було нелегко покохати,
Хмільний нектар спивати аж до дна.
Я подарую Вам дзеркальну тишу,
Де спогадами думка промайне
І вас у дивнім спокої залишу,
Якщо і Ви відпустите мене… 2/04/2012