Що таке стадо?
це можливість заховатися,
забути своє ім'я і свою релігію,
пропагувати думки лідера.
Думаю, наводити приклади стада
не потрібно, ми й до сьогодні його
не позбулися, – воно переслідує нас,
ніби ми також стадо.
Але ні, ми ж поети, історики, музиканти,
журналісти… Ми не можемо бути стадом.
Ми є цвіт, те, на що сподівається,
як гадаєте, хто? – звичайно ж, стадо.
Ця гра ніколи не закінчиться,
цей фільм буде крутитися знову й знову,
ці сторінки гортатимуться все сильніше й сильніше,
стадо нас потрохи перемагає, поки що.
Радий повідомити, що кожен може замовити мою збірку тут :
http://vk.com/topic-56069625_29607932