Людино кожна,
яку я знати маю честь,
звернуся, якщо можна,
я, щоб уникнути черствості сердець.
Якщо я тобі себе відкрив,
якщо тобі відомі всі мої секрети,
і якщо не хочеш творити нових спільних див,
ти прямо дай мені це знати.
Ми розійдемося невпинно,
щоб не погрузнути в пустих розмовах,
і нестимемо в пам`яті незмінно
позитивний образ наших спогадів у передмовах
До посиденьок на лавах, на деревах, на бетонних сходах,
до стрибанок по дахах, по ярах, по плитах,
до гулянок по підвалах, по вітрах, по мерзлих ріках,
до малюванок на партах, на руках, на стінах...
І якщо ти вважаєш, що ми мало разом заспівали,
то вислови своє обурення, коли я раптом відвернуся.
Або ж, якщо всі партії для нас вже відіграли,
знай, що на просту правду я не злюся.