КОХАНИМ, ЗАКОХАНИМ І ТИМ, ХТО ЗБИРАЄТЬСЯ ЗАКОХАТИСЯ….
КОХАНИМ, ЗАКОХАНИМ І ТИМ, ХТО ЗБИРАЄТЬСЯ ЗАКОХАТИСЯ....
З усіх чудес, які Творець створив,
(Хвала йому за всі його старання).
Найбільше і найкраще з усіх див,
Це те, що називається КОХАННЯМ.
Воно живе більше двох тисяч літ,
А може й довше, Бог один лиш знає.
Від нього можуть народитись в світ,
Але від нього також помирають.
Через КОХАННЯ може буть війна,
А може мир прийти через КОХАННЯ.
КОХАННЯ може вас лишити сна,
Або приспати з вечора до рання.
Кохаються слони, пташки, джмелі....
І лебеді на вірність присягають.
Але найбільш щасливі на Землі,
Це люди, що по - справжньому КОХАЮТЬ.
В рядки вкладаю кращі почуття
І шлю вам всім найкраще побажання:
Хай не лиша вас протягом життя
Взаємне, світле, райдужне КОХАННЯ !