За вікнами падає білий сніжок,
Гуляє мороз на дворі,
Святий Миколай подарунків мішок
Готує малій дітворі.
Вже скоро почнуться різдвяні свята
І радість до нас завітає
Бо кожного року зірка свята
Нам душі теплом зігріває.
Радію і я цьому світлому дню
І жадібно щастя вдихаю.
Радію, за друзів, сім,ю і рідню,
Що вірю, живу і кохаю.