Героїв не злякати мордуванням,
Не спопелити силу волі у вогні,
Героїв не зламати катуванням –
Славетні душі з міцної броні.
У боротьбі шляхетну славу множать.
Характер загартовують в бою.
Без роздумів голівоньку положать
За Україну, матінку свою.
Над ними сяє подвигів заграва,
Їх справи не ховаються в імлі.
«Слава Героям, Україні слава!» -
Буде лунати вічно на Землі.
07.02.2014р.