Чарівний день в промінні сонця
Шуми морської глибини,
Щасливий час і відголосся
Морської прози вечори
Глибинні не земні тварини
Були, як нариси людини,
Що насолоджується морем
Дзеркальним небом,дном прозорим
Пісні лунають звідусіль
В морських глибинах плавають дельфіни
Це відпочинок найдорожчих мрій!
Це наше щастя, що лежить перед очима!
Пливуть на зустріч кораблі
В далеку путь до нових відкриттів
Морські простори ваблять їх уяву
І скарб блищить на глибині яскраво!