Кохання, кохання, кохання,
А що означає це слово?
Зітхання, благання, страждання,
І це все не випадково.
Ці всі слова описують кохання,
Тому що це справжнє змагання.
Коли ти кохаєш, доводиш щось завжди,
А можеш й попрощатися назавжди.
Кохання – це дивне почуття,
Яке може змінити все твоє життя.
Коли кохана людина поруч,
Ти нічого не боїшся у житті.
Але страшно зруйнувати все власноруч,
Тому що ти в прекрасному бутті.
Приємно кохати і бути коханою,
Адже ти знаєш, що ти є жаданою.
Він приготує тобі чашечку кави,
А ти ніжно обіймеш його руками.
А ці три слова: «Я тебе кохаю»,
Так ти готова слухати їх завжди.
І я на них давно чекаю,
Щоб запам’ятати їх назавжди.
Хоч кохання й дивне почуття
Але воно і є сенсом життя.