пробач,але не можу не писати
не можу бо дуже важко на душі
всі почуття вилив на папері
ти прочитай і скажеш відповідь мені.
ну що ж,не знаю з чого і почати
але сказати хочу я одне
тебе кохаю моя ніжна пташко
моє кохання скоро серце розірве
а знаєш не вірив я колись в кохання
я думав що воно тільки лиш в казках
та ти змінила все відразу
коли відчув твій погляд у своїх очах
я не можу забути той час
коли небо лиш було для нас
коли зорі світили ясні
і тебе цілував увісні
я кохаю,ти знаєш про це
я дурію від тебе лише
пелюстки всіх троянд я зірву
їх тобі я під ноги кладу
ну пробач,я кохаю тебе
я не можу без тебе уже
я не можу,так важко мені,
але разом ми будем завжди.