Вечірня тиша. Каганець.
Хатина у гаю соснова,
У хвойних прянощах основа,
Схилився сонний ялівець.
Закутані в снігах думки,
Разом з деревами, у пусі,
Вібрують у п’янкій спокусі,
Засипало усі стежки.
У сховах зимньої пори
Пульсують в ритмі щохвилини
Серця, у кетягах калини,
Вогнем злітають догори… 2014