Ч У П А К А Б Р И
В нас за останні роки занепали
Наука, медицина, енергетика...
Єдине, що ми добре розвивали,
Це така галузь, як ГЕНЕТИКА.
Нове творити - то є наше прагнення,
Тут ми зібрали кращі в світі кадри.
Останні у генетиці досягнення -
Це новий вид страшної ЧУПАКАБРИ.
Бояться їх усі - дорослі й діти,
Близько підходити до них— це гріх.
Вони вас можуть догола роздіти,
Побить до крові, викинуть на сніг.
Вони вас можуть газом отруїти,
Або в мороз водою обдадуть,
А ще з рушниці вони можуть вбити
І їм за вас ще й премію дадуть.
І хоч наш люд цих звірів не шанує,
Каже народ, що кров вони з нас пють.
Щодня їх влада сотнями клонує,
Бо вони владу нашу бережуть.