Маленьку мрію я маю,
Завжди бути поруч з тобою…
Мрію, хочу , бажаю,
щоб поруч завжди ти була!
Щоб я могла просто сказати :
«Люблю тебе, мамо, люблю!»,
Щоб просто могла обійняти,
Відчути твою теплоту…
Матусю-ти янгол небесний!
Ти сонце , ти місяць , зірки..
Й завжди допоможеш мені
В мої хвилини скрутні!
До кого ж ще йти ,
Коли біль на душі?
Коли не найкращі дні у житті?
Я дуже люблю тебе, зіронька моя,
І хочу , щоб ти ВІЧНО ЖИЛА!!!