Відкривай вогонь прямо мені в голову,
Щоб забула, як ти брав мене голою,
Щоб спомини не картали у вічності,
Заграбастали мене на смузі зустрічній....
Заволай в мені одиноко в коханні,
Збуди мене, коли сонце ще не встало,
Коли ми з тобою востаннє,
Один одним ще п*яні....
Викинь мене у безкрайніє море,
Воно мене хвилями своїми врятує,
Рифами своїми мене покалічить,
Морськими зірками рани залікує.
Відряди мене надовго в пекло,
Щоб моє серце не билось так тяжко....
Не цілуй...не цілуй..я хочу...
Не цілуй...мені все це так не охоче...
Відпусти...Відірви мене від цього всього,
від цієї лукавості надії,
Вбий мене і все...
Вбий мене, бо воно живе в мені....