Ще знайдеться рішучість у скронях,
Ми ще зможем сказати "втікай",
Бо в руках зашепоче ще доля -
І ще більша є воля для нас.
Ми не щезнем, не вмрем, не загинем
І підемо у лавах вперед,
І хай пісня ця в небо полине -
Приготуйсь ти прийнятись у злет.
І лети ти назустріч єднанню,
І відчуй унісонність сердець,
Щоб забитись із ними майданно,
Щоб піти ще із ними вперед.
Та не бійся тюрми і неволі,
Бо неволя і так повсякчас,
І за тебе зіграли вже ролі
І ногами потерся наш кат.
Ще знайдеться рішучість у скронях,
Ми ще зможем сказати "втікай",
Бо в руках зашепоче ще доля -
І ще більша є воля для нас.
11.1.2014 року Львів