туман засівся в головах людей,
поетів все частіше манить проза.
обмануті, як Богом іудей
бояться всі сказати хто "за".
зима без снігу, то ж нічого, бо
думок також немає в голові сьогодні.
христос родився, дайже нам Бо...
ми ж заслужили, ми давно вже згодні.
мільйон ялинок після всих цих свят
колись живі, лежатимуть на звалищах.
народ нагадуватиме поросят
наїлись, напились і в ліжка валяться.
ялиночки - це надто хвора тема,
як безпреривний жорстокий потік.
в Старому році лишили проблеми
крокуєм з трупами ми в Новий рік.