І безжурно, і безповоротно,
Як завжди трива життя потік,
Чом же на душі ніби тривожно,
Бо у двері стука новий рік.
Може, жаль того, що відспівалось,
Чи тяжіє те, що не збулось,
Чи тому, що нам в осінню старість
Щастя зустрічать не довелось.
Новий рік стрічаєм ми по- новім,
З кращими побажанням і добром,
І з сім`єю за столом святковим,
З друзями, піснями і вином.
Хай же, що задумалось, здійсниться,
Хай удача починає лік,
Хай все краще в нім благословиться,
Здраствуй, невідомий Новий рік!