Мені б кудись туди, де моря хвилі.
Де шум прибою, тихий чайок крик.
Де полюбити я когось зумію.
Моментам де щасливим згублю лік.
Мені б кудись туди, де завжди щастя.
Де завжди тепло і душі і тілу.
Де поцілунки будуть на моїх зап*ястях,
Де душу оживлю я зачерствілу.
Де я спалю усі жахливі знимки
І розкажу не сказані слова.
Де не проллю я жодної сльозинки
І ні на мить не залишУсь одна.
Мені б кудись...,але куди не знаю,
Бо добре там завжди , де нас нема.
Де нас нема - завжди шматочок раю.
А я і тут його створю сама.