Написала в 15… Скільки років минуло, аж дико перечитувати…
Думала забути, та не вийшло,
Ти в мо́їм серці, у моїх думках.....
Ти в небі вільний птах, ти крапля в морі...
Ти зараз є і в цих моїх рядках...
Тобі завжди було чомусь байдуже,
Любов для тебе жартом лиш була.....
А я мов хвостик припліталась всюди
І це помітить просто не змогла...
Тоді для мене ти ідеалом,
Тоді ти був для мене як вино,
Присутності твоєї вистачало
Мені, аби піти на дно.....
Пройшов вже час, у мене все прекрасно...
Вже не наївна, як тоді була...
Але без тебе все-одно нескладно....
Десь щастя іскра тріщину дала...
Ти прочитаєш зараз ці рядочки....
Хай посмієшся, але просто знай:
Для мене ти один на всьому світі....
Я за тобою - хоч за неба край......