не в цьому житті нам з тобою бути.
не в цьому любити, кохатись, радіти.
нам в цьому житті лише треба забути,
фальшиво всміхатися й далі жити.
"Не в цьому житті". то в якому, скажи мені?
нам інншого, кращого, ніхто не дав.
і якщо уже в цьому наші дотики з мінами,
то в іншому, сонце, нас просто нема.
ми просто слабкі і незвичні до ризику.
а ще надто сильні для цих почуттів.
ми можемо просто послухати музику
і більше нічого у цьому житті.
ти звідкись придумав, що так буде краще,
не зробивши навіть крихітної спроби.
залишивши мене напризволяще
та ясно натякнувши хто ми.
а нас нема, бо кожен сам за себе.
ми просто не хотіли помилок.
навіть не ми, а ти, тобі не треба
гріхів, любові й сплутаних ниток.
наші супутники заплутані уже давно
з тобою, або вже навік сама.
і якщо в цьому житті ми ще п"ємо вино.
то в іншому, сонце, нас просто нема.