Гориш бажанням ти
Це світ твого забуття
Нема куди втекти
Моральне твоє зіпсуття
Я знаю що ти один
Зламаєшся скоро ти
Я дам тобі усе
Тільки молися мені
Її очі зводять мене
Ця хода - ось вона іде
Останній ковток зими
Розруха одна уже
Вона для мене цілий світ
Це моя вогняна діва
Вона є мій сенс життя
Це моя вогняна діва
Неначе з пекла та
Без неї не можу вже я
Мій демон і свята
Для мене - вона жива
Я знаю що один
Зламаєшся скоро ти
Я дам тобі усе
Тільки скажи мені