Глянь на мене...
Чи ти ще щось бачиш?
Забуте життя, чи пропалу любов?
Глянь на мене....
Чи ти помічаєш?
Що я ще жива?
Чи померла давно?
Глянь на мене...
Вже й ти забуваєш
Що я ще присутня
Що я не пішла
Глянь на мене...
І ти знову зникаєш
і я знову самотня
І я знову одна
Доторкнися до мене...
Бо я знаю, що зможу
Зробити усе, що тоді не змогла...
Доторкнися до мене...
Я палко шепочу
Доторкнися. Згадай.
Я жива ще...жива!
Та хоча....
Все пропало...
І сил більше нема...
Забуття..
Все забрало...
Я пропала....
Пішла...