Це марно сподіватись що сьогодні,
Відкривши двері зазирнеш,
І не промовши ні слова,
Я обійму й пробачу все...
Це марно вірити що завтра
Зітреться з пам’яті любов,
Яку щосили я вбивала,
Коли ти зник а я чекала..
Це марно думати що далі,
Я все ще стоятиму тут..
Де ти покинув і змовчав
Що не кохав мене...
Це марно, все це марно,
Я досі відчуваю біль,
Ти не зумів його забрати,
Ти не хотів усе змінить..
Це марно нести цей тягар,
Він не дозволить далі жити,
Я залишаю все позаду,
Почну все з чистого листка..