Не хочу бачити засмучених очей твоїх,
Не хочу чути як боляче б*ється твоє серце,
Я хочу лиш знати,що ти на світі є,
Я хочу знати для кого я буду жити.
Не хочу, щоб ти бачив засмучені очі мої,
Не хочу, щоб ти чув як б*ється боляче моє серце,
Я хочу від тебе лиш почути,
Три відверті стуки твого серця.
З тобою почуваюсь в безпеці,
Як ніби тебе я добре знаю,
І лиш від тебе, я хочу на цім світі почути,
Три слова :" Я тебе кохаю "