А за вікном зима красива,
Вона прийшла, як літом злива,
Сніжинок порох розкидала,
Цариця холоду й печалі.
Вона принесла вітер з сходу,
Слизьку і хуртяну погоду.
На дворі морозець щипає,
Все людство новий рік чекає.
А дітвора ще Миколая,
Вона про подарунки знає,
Сніжки, санки і сніжна баба,
Ото для дітвори розвага.
Ну, а для мене ця зима,
Здається, щастя принесла.
Дай Бог, щоб мрії всі здійснились,
І щастя в серці поселилось.