Ще не вмерла Україна!
ще тримається ледь-ледь
Залишилася "руїна"
Прожинім цю владу геть"
Все забрали у народу
де обіцяні закони,де моральнії права?!
Не кричіть тут про "свободу"
не ламайте нам життя!
Скільки можна говорити?
аморально відкривати рот.
Скільки ще оце терпіти?
Ви ж так знищите народ!
Рвати будемо кайдани
як Шевченко заповів.
Хай загоються всі рани
від кривавих ваших слів.
Годі!Україна варта жити
бо цього хоче народ
Ми не будем сльози лити
а покажем хто тут патріот!
Україна-вільна ненька!
не проллється більше кров!
Не болітиме серденько
за вкраїну знову й знов!