Я почув на радіо ацтой нє сільно прущій,
Зазвичай мене це пре вигадувати дуже.
Тож сьогодні слухаємо гімн нової ери,
Навіть якщо він і ще не стверджуваний мером.
Вознесіті. Місто це не надто і портове.
Особливо щоб зважати на всі крапки й коми
В тих дитячих вигадках, що брали участь в конкурсі:
Дифіцит рими і сенсу - і вони у фокусі.
Що то за лaйно, яке носитиме медалі,
За яке декілька сотень есемесок дали,
Те, що заспівали для людей на стадіоні.
Гімн в нас є. Тепер ми з вами справді стали модні.
Постає питання: чи вивчали вони мову?
Десять раз підряд звучить одне й те саме слово!
Назва міста гарна, але це - уже платівка,
Що її жує модного дІджея кінцівка.
Не вмерла Україна ще, і слава лине по Землі,
Але під Гімн забили хyй піднятись деякі пани;
Та це не їх провина, а дань моді та політиці -
Мабуть, під гімн Росії повставали б дяді ситі ці.