Ще один день добігає кінця
Я повертаюсь, і це вечірнє небо
Останні хвилини заходу сонця
Та що воно варте без тебе
Ти кажеш що любиш мене
Я вірю - хоч може і важко
Надіюсь що скоро мине
Розлука - це зовсім не казка
Я стану твоєю зорею
А ти будеш тільки моїм
Єдиний кого я кохаю
І згадую серед молитов
Я буду твоєю завжди
Любов нашу збережу
Хвилини спливають а я
Лиш думаю про одне
А на губах одне твоє ім’я
І так чекаю тебе
Для мене день як ніч
Без тебе сонце моє
Хай хвилину віч – на – віч
Побачити б знову тебе