Київ – птах
сто віків
ніс на крилах
батьків
сто нещасть,
сто образ,
На життя і на нас
Ніс на крилах
в блакить
і душа його
не може улетіть
Тяжко їй,
а якби могла,
якби курява хмар
загула
сто віків озирнулися б
мимохіть, а душа
крізь хватирку ,–і
- Ффіть!
Горе – птах
сто нещасть
Вибух ніс - переніс
а душа околицями –
і в ліс!