Вважай, що я оце все не пишу,
Бо, й сам вже не слідкую за рядками,
Бо, збій дає все те, чим я живу,
У що я вірю, чим дорожу роками.
Занадто важко в ці останні дні,
Думки збирати в купу знову й знову,
Зізнаюсь, не хотілося мені,
Я, все ж, з тобою вплутався у змову.
Та, все змінилося з роками,
Гарячий серцем я й холодний головою…
Чи є сенс дорожити нами?
Все проти нас. В тому числі, з тобою.
Усе на краще: час і відстань,
Вузли і милі, тижні з місяцями…
Пройшла пора гарячих тих зізнань.
Все проти нас. В тому числі, із нами.