Націоналізи- це сила нації і народу
Це боротьба за волю, чистоту і вроду.
Це прагнення боротись і страждати.
Це віра у відродження народу.
Це дух неволі скривджений роками.
Це сила зв'язана між нами.
Це те, що нас об'єднує і ділить.
Це те, що губить й піднімає.
Це те, що ріже і єднає.
Це те, що словом не сказати.
Це те, що оком не збагнути.
Це те, що робить нас народом.
І те що робить на птахами
У небі вільному від злоби
Націоналізм - любов до Бога ,
до нації і до народу.