Я вишию тобі свою любов.
З ниток, яких нема ні в кого.
Ти не знайдеш їх у вітринах,
І не купиш у прохожих.
Я душу розв’яжу,
Тобі життя своїм серцем сплету.
Я так тихенько підійду.
За плечі сильні обійму.
Ти сам відчуєш,
Як душу окриляє,
Як серце завмирає, від погляду ясного.
Я так тебе чекала довго,
Проходила крізь всіх цих нелюбимих.
Йшла до тебе –одного.
Світлого ангела земного.
І хай говорять всі, що є таких багато
Я не почую, не повірю.
Я не пройду крізь тебе мимо.
Бо я тобі одному.
Вишию нашу любов.
З ниток, яких нема ні в кого!