Ну буря, ну вітер, ну дощ,
Ну всі катаклізми природи,
Я все одно з тобою лишусь
І пригорну теплотою земною.
Ну сховається сонце за край,
Ну покриється небо туманом,
Ну випаде горе тобі на шляху –
Ми ж зможем його подолати.
Я йтиму з тобою і в радість й в біду,
Я зупиню твої всі печалі,
Я біль подолаю і смуток, і злість
І знову скажу «я прощаю».