Скільки слів,
Хотів тобі сказати,
Та так і не сказав,
Як же я хотів тебе кохати,
Але так і не кохав,
Скільки міг тебе чекав, Зрозумій! Тебе я досі незабув.
Скільки ніжності,
Хотів тобі віддати,
Але ти залишила її мені,
Скільки віршів,
Присв'ятив я тобі, Але так і не прочитав,
Тому що з тобою лиш у сні.
Скільки раз,себе я проклинав,
Що тебе так сильно покохав,
Що з тобою разом бути так хотів,
Скільки раз,собі я говорив, Що тебе уже забув,
Але згодом зрозумів,
Що сам собі збрехав.