Незавершені рими стомлено
Зачекались своєї вже черги.
Може, їм так судилось, сховано
Недописаним віршем померти?
Може, зовсім не все, що сказано,
Розвиватиме нашу націю?
Промовчати буває бажано,
Незавершеність має рацію.
Кажуть, ранок мудріший вечора.
О, ця мудрість, яка ти бажана!
Та чи істина не приречена,
Якщо тісно у рамки загнана?
Знаєш, часто буває корисно
Подивитись чужими очима,
І тоді всі проблеми - порізно,
Наче більше життя за плечима.
Неприхований зміст чужих думок
Нам відкриє незнане бачення.
Незавершеність має розвиток,
Незавершеність має значення.
05.10.2013 р.
Незавершеність має рацію
Ви знаєте, я проковтнула Ваш вірш - Ваше бачення мене приємно здивувало.
Недоконаність наших дій - питання визрівання у часі, що потім підштовхують з більшою силою до нового і досконалішого...
Альбіна Кузів відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00