Хоча певний десяток років,
Здається тінейджерських 15 літ.
Складаєш життя із кусочків емоцій
Мушлей-вражень на піску.
Пізнаєш людину у багатообразності лиць,
Шукаєш своє серед мільйона чужих.
Будуєш основи, а потім їх валиш,
І знов починаєш з нуля.
І мов у тінейджерських 15 літ,
Стоїш над розбитим коритом життя,
І знаєш, що нічого не знаєш,
Та це теж є важливе знання.