і де ж той нерв, що розрізав життя,
наче навпіл і мене і мої мрії,
де той порив, та неймовірна жага
від якої писала...писала...писала????
жодної рими, жодного гідного слова!
наче огидою окуте натхнення.
я стою розп'ята цим, на порозі нового
беземоційного, як кара, страждення .
дайте мені слово, дайте заповітне слово,
від якого розІреветься в мені коло
ходіння від пошуків слів і до дому,
тремтіння від цієї знесолюючої мене істоми ....
я прошу, Ви, дайте мені одне слово