Осінній вечір. Тиша. Спогади.
В моєму серці сумні здогади.
Осінній вечір. Дивовижне небо.
А мені ж нікого,крім тебе, не треба.
Осінній вечір. Горнятко кави.
Знову чую голос своєї уяви.
Осінній вечір. Жовтий клен.
В собі я відкрила новий ген.
Настала ніч. Тепло оселі.
Усе стабільно:думок дуелі.
І знову день сьогоднішній заснув,
І сном своїм він місто огорнув.
Осінній вечір завтра буде знову,
Він нам з тобою заспіває колискову,
І лиш твої ласкаві й добрі очі
Зігріють мене в ці осінні ночі.
07.09.2013