Щасливі не носять годинник,
Щасливі не бачать брехні,
Щасливі не міряють масок –
Вони довіряють собі.
Щасливі приносять усмішки,
Усім, хто страждає в душі,
Щасливі вирощують радість,
Що подолає гнітючий їх біль.
Щасливі малюють надію,
Щасливі плетуть молитви,
Щасливі не відають страху,
Щасливі, бо кохають вони.