Ти - моя фатальна помилка. І добре,
що більше не чуєш стук мого серця.
Без тебе так гірко, а з тобою було
так солодко... Кажуть, в пеклі пече,
та не вір їм, не правда все це.
Щоб ти знала, на справді тут
надзвичайно холодно...
І рай. Мабуть теж не такий, як ти
собі уявляєш. Твій рай - твоя клітка.
А що хотіла, те і маєш. Чини перелюбство
і далі, та вже без мене.
Уже не має в тобі потреби...
Ми з тобою грішили. Так, ми грішні і нічого
не зміниться. І надалі продовжимо, але
кожен в своїй стороні. Я не вірю тобі, і в
кохання мені вже не віриться.
Мабуть ти розірвала, те оснаннє, що було
в мені...