мій мортідо,
мабуть, пора мені літати...
між мною і тобою рама від вікна.
я так втомилася сидіти і чекати
доки розвалитсья між нами ця стіна.
мій мортідо,
навчи мене страждати...
хай не лякає слів обірвана струна.
рани мої не варто лікувати
і хворий блиск очей багряного вина.
мені пора....
пора і ще додати
в останні подихи, що залишалися до дна
мій мортідо,
тебе я можу покохати,
тому помру або залишуся сама...