Остогидли заїжджені рими,
І затерті нікчемні слова,
Так набридло вже гратися ними,
Чи оце не фіаско, бува?
Ех, обридли думки в порожнечу,
Летять стрілами у нікуди…
Я самому собі суперечу,
І наближення чую біди…
Мої музи вже стали огрядні,
Їх пегаси запряжені в плуг.
Ліниві, масні та недоладні,
І піснями не пестять мій слух.
Нехай це буде новим початком -
Вдосконалення власних систем.
Хочу забути все без остатку,
Й тренувати тих муз, тих нікчем!
Тренерувати нам треба свій мозок. А муз не ображайте!
Jim Drake відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
та, мозок тренований...просто, чи то літо так впливає, чи то я старію...але путнього нічого не виходить...треба перерву зробити..набратись вражень та емоцій..