У кожнім із нас - мала дитина,
якій не потрібна щоденна рутина,
для неї радість - свято родинне,
дитячий садок, ігор години.
Із мамою й татом за руку гуляти,
листя осіннє в гербарій збирати.
Листа Миколаю всім разом писати,
гратися в сніжки, казку читати.
Утіхи без меж, роки безтурботні,
щаслива сім"я, мандрівки суботні,
батьківська опіка, затишок дому ...
Дитинство у кожнім - в старому й малому.