Ні старого ні нового,
Одне німе терпіння,
Я бачу вас і слухаю, чекаю на прозріння..
Ні світила ні заліза,
Лиш слова тихий дзвін,
Спадає, відбиваючись від вух закритих стін..
Ні пам'яті ні запаху
Знов все старе - нове,
Поволі паперовим кораблик в ніч пливе..
Ні зелені ні палива,
Мовчи, чекай, чекай!
Де перша є астракція, я бачу прірви край..
Ні спокуси ні зітхання,
Сумління чисте мов
Остання ревна воля і перша тепла кров..
Ні смаку ані злагоди,
Знов неба поворот,
Читаю ваші задуми закривши міцно рот.