Я пташкою не стану,я безкрила
Безодня неба,висота морів...
Думки мене кудись завжди манили...
Я пташкою не стану,я любила
І хоч куди б я полетіла,не змогла
Забути.Забуття - це неможливо.
Я пташкою не стану,я хотіла б
Дивитися на пташку як людина,
у цьому сенс,бо мрія - то є крила.