Є час розмови з тишиною:
Коли дрімотою все вкрито,
Коли ніжною рукою
Чиюсь голову можеш прихилити.
В уяві спокійне надвечір'я,
Подушка вбирає всі думки.
Я не вірю у повір'я,
І знаю, буде навпаки!
Прорветься промінь в нашу долю,
Весна прокинеться жадана.
Душа вирветься на волю,
І буде кружляти п'яна, п`яна.