ще більше проблем на життєвих дорогах
щоранку все менше цукру даємо до чаю
ти знаєш інші плани існують на нас у Бога
і важко сказати комусь те слово "скучаю"
і важко пробачити другу його помилкИ
без світла шукати у темряві своє ліжко
а тим часом за вікнами дико летять роки
і минає швиденько тепле між нами літо
а потім ще швидше минає не тепла осінь
в житті випадають холодні грудневі дощі
а я ще ніколи тобі не казала "кохаю досі"
у мене ніхто ще до тебе не жив в душі