Мандруючи казками
білосніжно,
Перегортаючи з сторінки
на сторінку,
Я зрозуміла долю
тиху й ніжну
У кожного створіння
та пилинки.
У нас в житті багато
є "можливо",
Але усім здається
все так важко,
Секундний час
летить мінливо,
Неначе та чорнява
сильна пташка.
Здобути крила кольорові
й полетіти,
Із ночі в день пейзажі
малювати,
Потрібно просто дійсно
захотіти,
І мрії завдяки,
крилатим стати!
__________________________________
(Love)лю тво(you) улыбку, Lexi!
Було написано: 07.07.2013